Matèria 2017-10-28T17:04:09+00:00

M A T È R I A

Def.- Substància corpòria

CONTACTA’NS

LA MILLOR VERSIÓ

Els teus clients no tenen accés físic als teus productes, no poden agafar-los, tocar-los, olorar-los… en definitiva, comprovar quines sensacions els hi provoquen. .. per això, la nostra feina és mostrar-los al detall i en la seva millor versió.

No fem màgia. No transformem el que no és, però amb la il·luminació adequada, el punt de vista, l’enquadrament adequat, el punt de vista, la profunditat de camp… provocarem el que volem provocar: el desig per al teu producte.

Sovint també explicar-ne la seva història, les mans que el creen, els caps que el pensen, la gent que l’usa genera la necessitat del seu consum. Ens agrada donar contingut emocional al teu producte.

Sabrem el que hem de fer tan bon punt tu ens ho demanis. T’ajudem a buscar la millor versió del que vols mostrar. Treballem ràpid perquè tu i el teu negoci no us atureu inútilment. Sabem que necessites renovar-te constantment, que vols aparèixer a les xarxes, que t’agradaria expandir la teva imatge de manera ràpida i eficaç. Necessites que l’equació bo, bonic i econòmic sigui una realitat. Sí, això també ho sabem.

F O T O G R A F I A

Quan el sentit

de la vista desperta tota la resta de sentits.

V I D E O

Procés creatiu

Com el fang es converteix en art.