Emoció 2017-10-28T17:42:01+00:00

E M O C I Ó

Def.-  Reacció afectiva, en general intensa, provocada per un factor extern o pel pensament, que es manifesta per una commoció orgànica més o menys visible.

CONTACTA’NS

EL SENTIR DE LES PERSONES

La mirada més introspectiva d’ORIGEN. No ens definim com a fotògrafs de casaments, ni de reportatges familiars o socials. Senzillament mirem a través de l’objectiu, sentim a estómac i hi posem tot el cor.

La tècnica ens ajuda a fer tota la resta. Sigui quin sigui el moment que vius nosaltres serem allà per a capturar-ne tota l’essència.

L’empatia és la nostra millor eina. El nostre estil és no intervenir. Deixar que tot flueixi. Creem un entorn de confiança i proximitat per elaborar reportatges plens d’espontaneïtat. Captem els moments més importants i les accions més improvisades amb naturalitat.

Treballem amb càmeres de vídeo amb definició 4K, de darrera generació i ens acompanyem de diferents eines a l’hora de filmar per aconseguir el producte cinematogràfic que busquem en totes les nostres gravacions.

Fem un cafè, t’escoltem i t’expliquem tota la resta?.

F O T O G R A F I A

Enfocar la realitat

Sense disfresses, amb naturalitat, sense complexitats. El que som en el moment que ho sentim.

V I D E O  T E A S E R S

Teaser Prado i Agustí  23/08/2017

Sessió de fotos i video a Sant Martí d’Empúries

Teaser  Maria i Adrià 31/12/2016

Hi ha pocs casaments a l’hivern. Hi ha pocs casaments de nit. Però aquest cap d’any ha estat inoblidable per a tots. I així ho hem viscut …

V I D E O

Elvireta 100 anys

L’Elvira ha fet 100 anys. La seva família li fa, amb aquesta declaració d’amor, un petit gran homenatge.